Κακός χαμός ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φωτεινή Πετρόγιαννη με αφορμή μια ατάκα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα περιττά κιλά

Κόκκινο χτύπησε το θερμόμετρο σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φωτεινή Πετρόγιαννη έγινε ο κακός χαμός.


Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα περιττά κιλά

Ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να σχολιάζει γενικά το θέμα των κιλών προλογίζοντας το βίντεο με τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που είπε ότι δεν ντρέπεται για το σώμα του.

«Χαρούμενος είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διότι πέραν των προσωπικών του επιτυχιών, πάει καλά επαγγελματικά ο άνθρωπος, κάνει και 2-3 εκπομπές πόσες κάνει στον ΑΝΤ1 τέσσερις, βλέπω έχει χάσει και κάποιο βάρος, το παλεύει καλά και μακάρι να φτάσει εκεί που ό ίδιος θέλει να φτάσει, αλλά είναι χαρούμενος γιατί βγήκε και ο αδελφός του στην Ευρωβουλή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι αν γινόταν θα ήθελαν να μην έχουν παραπανίσια κιλά.


Εκεί ξεκίνησε η κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη και έγινε το… έλα να δεις.


Φ.Π. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως.

Γ.Λ. Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις.

Φ.Π. Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα.

Γ.Λ/ Άρα ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί.


Φ.Π. Μα δεν είπα εγώ για σένα. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει.

Μετά από λίγο, ακολούθησε και ο δεύτερο γύρος…

Γ.Λ. Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γίνουμε αρεστοί. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα.

Φ.Π. Πολύ ωραία, να έχει κάποιος περιττά κιλά κι εγώ να του πω ότι μου χαλάει την αισθητική.

Γ.Λ. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *