Καίτη Γαρμπή: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου και όχι πάνω στην σκηνή»


Η Καίτη Γαρμπή ξεκαθάρισε ότι αντίθετα με άλλους καλλιτέχνες δεν θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή και όπως τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια θα ήθελε να «φύγει» στην αγκαλιά των πιο αγαπημένων γης προσώπων στον κόσμο, του συζύγου της Διονύση Σχοινά και του γιου τους.


Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

«Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα απ’ όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Αναφερόμενη στον γιο της, Δημήτρη, η Καίτη Γαρμπή έδειξε ότι είναι… κλασική Ελληνίδα μάνα: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα κλαμπ. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι για έναν άλλον χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».

Για το μέλλον και το αν ποτέ θα αποσυρθεί από το τραγούδι, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας.


Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *