Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί


Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» που παρουσιάζει η κόρη της Δανάη Μπάρκα και αποκάλυψε ότι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή τους ο αδελφικός της φίλος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε και δεύτερο χειρουργείο μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί τον περασμένο Μάρτιο.


«Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ κι έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σχολιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του φίλου και συγκατοίκου της Χρήστου Χατζηπαναγιώτη η ηθοποιός είπε:

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ήταν βράδυ και ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα κι, αν εκείνος έλεγε αυτό το “σβήνω” στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δε θα τον είχα ακούσει και δε θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Μας έσωσε το τηλεφώνημα», αποκάλυψε.

«Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε και το ασθενοφόρο άμεσα και οι γιατροί στο Γεννηματάς έπεσαν όλοι από πάνω του», συνέχισε.


«Ήταν τέτοια η σύγχυση. Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο, τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο… εκεί έπαθα σοκ, είπα: τι είναι τώρα αυτό;», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος», κατέληξε η ηθοποιός.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *