Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τα σοβαρά τραύματα με τα οποία έφτασε στο νοσοκομείο ο άτυχος παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος: «Διεκομίσθη ως τροχαίο με πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι»


Η Ματίνα Παγώνη έκανε αναφορά στα σοβαρά τραύματα με τα οποία έφτασε στο νοσοκομείο ο άτυχος παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, ο οποίος δεν άντεξε και έφυγε τελικά από τη ζωή μετά το τροχαίο που υπέστη με τη μηχανή του. Τραγική ειρωνία είναι ότι με τη μηχανή αυτή είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του.


Με πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Διονύσης Πρώιος τη νύχτα του Σαββάτου (21.9.24), σύμωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.

«Οι πληροφορίες που έχω από τους συναδέλφους μου, τους χειρουργούς και τους νευροχειρουργούς, είναι ότι ο Διονύσης Πρώιος διεκομίσθη ως τροχαίο. Είχε πολλαπλά κατάγματα στον θώρακα και επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας (23.9.24).

«Δυστυχώς όμως το πολύ βαρύ αυτό περιστατικό δεν πρόλαβε να μπει στο χειρουργείο», σχολίασε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *