Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα – Οι σέξι πόζες πάνω στο γιοτ του Τζεφ Μπέζος


Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε πρόσφατα στην Ελλάδα και «τρέλανε» τους θαυμαστές της.


Η 43χρονη τηλεπερσόνα πέρασε μερικές μέρες στα ελληνικά νησιά με τον Τζεφ Μπέζος και την αρραβωνιαστικιά του, Λόρεν Σάντσεζ. Συγκεκριμένα, η Κιμ, μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, και τη μητέρα τους, Κρις, βρέθηκαν στις Σπέτσες με το υπερπολυτελές γιοτ του μεγιστάνα της Amazon.

Στα στιγμιότυπα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Κιμ ποζάρει πάνω στο σούπερ γιοτ φορώντας ένα μαύρο κάπρι κολάν και μια γκρι αποκαλυπτική, εξώπλατη μπλούζα, ενώ έχει βγάλει τα μαύρα, ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Έχει φόντο τα ελληνικά νησιά και το ηλιοβασίλεμα, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Sunset sail».

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή, η επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος βρίσκεται στην Ινδία για τον γάμο της χρονιάς, του πλουσιότερου άνδρα της χώρας.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *