Η Κατερίνα Γερονικολού εύχεται χρόνια πολλά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου»


Η Κατερίνα Γερονικολού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με αφορμή τα γενέθλια του, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε ένα σκάφος στη Ρόδο, όπου και παραθερίζει για τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Το μεσημέρι της Κυριακής, η ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα με τους δυο τους μαζί στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες οι δυο τους γελάνε και κοιτάζονται τρυφερά, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Oh Captain. My Captain. Χρόνια Πολλά» του έγραψε, ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, σε hashtag τη φράση: «Θα είσαι για πάντα το καλοκαίρι μου».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)


 

Με την σειρά του και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δημοσίευσε στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο από τα γενέθλιά του, στο οποίο σβήνει τα κεράκια της τούρτας με κακή διάθεση.

Στη λεζάντα εξηγεί τον λόγο που είναι στεναχωρημένος, αναφέροντας την ήττα της εθνικής ομάδας από τον Καναδά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Χρόνια μου πολλά λοιπόν!!! Να κέρδιζε και η Εθνική τον Καναδά θα ήταν ωραίο δώρο αλλά προχωράμε (το λέω για το υπέροχο κέφι μου σε αυτό το βίντεο)» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *