Η Αν Χάθαγουεϊ στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά της – Το στιγμιότυπο με τον Valentino στην Υδρα


Ανάμεσα στους διάσημους που επέλεξαν φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, βρίσκεται πλέον και η Αν Χάθαγουεϊ, η οποία απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις παραλίες της Ύδρας μαζί με τον σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν και τους γιους τους.


Συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περνάει ξένοιαστες στιγμές μαζί με την οικογένειά της στην Ύδρα. Η οικογένεια απολαμβάνει την ηρεμία του ελληνικού νησιού που είναι διάσημο για τη γραφικότητά του, τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά και τα πλακόστρωτα σοκάκια τα οποία είναι απαλλαγμένα από τους θορύβους των αυτοκινήτων.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 2012, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Άνταμ Σούλμαν σε μια παραμυθένια τελετή, όπως ακριβώς την ονειρευόταν. Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Τζόναθαν και τον τεσσάρων ετών, Τζακ.

Ο φωτογραφικός φακός τη «συνέλαβε» να βρίσκεται στην πολυτελή θαλαμηγό του Τζιανκάρλο Τζιαμέτι, φορώντας ένα καφέ μαγιό και να απολαμβάνει τη θάλασσα, σύμφωνα με τη «Daily Mail».

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο συνιδρυτής του οίκου μόδας Valentino αποκάλυψε δύο στιγμιότυπα με τη Χάθαγουεϊ, το ένα με τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Valentino και το δεύτερο στην Υδρα μαζί με την οικογένειά της και φίλους του Τζιαμέτι.


Λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Disney εργάζεται για τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2006 «The Devil Wears Prada» όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την Μέριλ Στριπ, την Έμιλι Μπλαντ και τον Στάνλεϊ Τούτσι.

Η νέα της ταινία το ψυχολογικό θρίλερ «Mother’s Instict» με τη συμπρωταγωνίστριά της, Τζέσικα Τσαστέιν, προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *