H Βάνα Μπάρμπα μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της: «Τώρα είναι αγκαλιά με την αδερφή μου – Αισθάνομαι μετέωρη, μουδιασμένη, χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της μητέρας της και συγκλόνισε.


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τον ανείπωτο πόνο και τη θλίψη από την απώλεια της μητέρας της. Όπως ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της αφού ο θάνατος του αγαπημένη τους προσώπου την έχει καταβάλλει και παραδέχτηκε πως χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

«Αισθάνομαι μετέωρη, μουδιασμένη… Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν σταματάει όμως αυτό, νιώθω χαμένη, πολύ χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη, τώρα», είπε αρχικά Βάνα Μπάρμπα.

Και συνέχισε: «Τώρα θα είναι η μητέρα μου με την αδελφή μου αγκαλιά. Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, είναι ένα δεκανίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω ξανά να κάνω θέατρο είναι για να βρεθώ στο κοινό, νομίζω θα με θεραπεύσει».

«Αν για μένα είναι μία φορά άγριο, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές. Ήταν 63 χρόνια αγάπης. Σήμερα οι νέοι άνθρωποι είναι 5 χρόνια μαζί και δεν αντέχουν και τον γάμο. Ο πατέρας μου χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω την δύναμη να τον στηρίξω, γιατί έχει ο ίδιος ανάγκη, είναι σε χειρότερη θέση από εμάς», δήλωσε κλείνοντας η Βάνα Μπάρμπα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *