H Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 55 ετών και παραμένει σούπερ σέξι – Πόζαρε με αποκαλυπτικό λευκό ολόσωμο μαγιό


Η Τζένιφερ Λόπεζ την Τετάρτη γιόρτασε τα 55α γενέθλια της και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικά στιγμιότυπα από την ημέρα της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.


Ειδικότερα η star, ανήμερα των γενεθλίων της, πόζαρε μπροστά από το καθρέφτη, φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει τις σέξι αναλογίες της. Με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια ψηλή αλογοούρα, ολοκλήρωσε το look της με χρυσά κοσμήματα.

«This Is Me… Now (αυτή είμαι τώρα)», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Τζένιφερ Λόπεζ, αναφερόμενη στον τίτλο του τελευταίου της άλμπουμ που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Λίγο αργότερα, η Τζένιφερ Λόπεζ ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της, με νέα ανάρτησή της στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε δυο φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει άβαφη, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, ενώ φοράει τις πιτζάμες της και χαμογελάει μπροστά από τις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει.


Στην λεζάντα της ανάρτησης ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, αφού έκανε μια αναφορά στην οικογένειά της και τους φίλους της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *