Γρηγόρης Βαλτινός: «Στα 25 μου πήγα να γνωρίσω τον πατέρα μου»


Ο Γρηγόρης Βαλτινός άνοιξε την καρδιά του στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, το οποίο πήγε να γνωρίσει στα 25 του, αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν ο ίδιος ήταν ανήλικος.


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε για τον πατέρα του και τα αδέλφια που έχει από την δεύτερη οικογένεια που είχε κάνει εκείνος.

«Είχα κάποια επαφή με τον πατέρα μου, αργότερα και πιο στενή. Έχω και αδέλφια, είμαστε αγαπημένοι, ίδιο αίμα. Με τον ένα ειδικά, που είναι Αθήνα, έχουμε στενή επαφή, οι άλλοι δύο είναι στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Αν βοηθάει ο χαρακτήρας σου και έχεις γεννηθεί με καλό «μέταλλο», πιστεύω ότι αυτό το πράγμα είναι και δημιουργικό. Αυτή η έλλειψη σε σπρώχνει, σε κάνει να έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση, γίνεσαι περισσότερο ευαίσθητος απέναντι στο να αντιληφθείς τα πράγματα καλύτερα», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά για να γνωρίσω τον πατέρα μου, δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί. Ήταν κάτι στο οποίο είχα ωριμάσει πολύ, ήμουν 25, είχα κατανοήσει κάποια πράγματα και όλη αυτή τη γενιά που ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε, που γεννήθηκε φτωχιά και δεν σπούδασε. Δεν ήξερε από ψυχολογία, ούτε να ερμηνεύσει τον ίδιο της τον εαυτό, ήταν σαν αγρίμια και λειτουργούσαν ενστικτωδώς», εξομολογείται στη συνέχεια της κουβέντας ο Γρηγόρης Βαλτινός.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *