Γιώργος Περρής: «Στα 18 μίλησα στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητα μου, πριν δυσκολευόμουν να το αποδεχτώ – Αντέδρασε ψύχραιμα, αλλά της βγήκε ενοχή»

O Γιώργος Περρής μίλησε σήμερα (28.6.2024) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την απόφασή του στα 18 του να αποκαλύψει στη μητέρα του και στην κολλητή του φίλη για την σεξουαλικότητά του.


Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η μητέρα του το δέχτηκε ψύχραιμα, αλλά της βγήκε ενοχή.

«Στα 18 μου το είπα στη μητέρα μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος. Όταν μεγάλωσα εγώ τέλη ’80 με ’90, ήταν πολύ ταμπού αυτό και δεν συζητιόταν» τόνισε αρχικά ο ερμηνευτής.

«Δεν είχα κάποιο παράδειγμα στη δημόσια σφαίρα και η νοοτροπία ήταν κάνει ό,τι θέλεις αλλά μη μιλάς και κράτησέ το κρυφό κι αυτό σε κάνει υποσυνείδητα να πιστεύεις πως κάτι πηγαίνει λάθος μέσα σου. Το προκάλεσε να το πω η φίλη μου η Μαρία κι ήταν τρομερή ανακούφιση. Θα της το χρωστώ για πάντα αυτό», είπε ο Γιώργος Περρής.

«Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα και μου είπε ότι το φανταζόταν και το υποπτευόταν. Βεβαίως, μετά αντέδρασε κάπως ότι «μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο». Βγήκε ενοχή. Έπρεπε να της εξηγήσω, αλλά αυτά με τον χρόνο απαλύνονται και παίρνουν τη διάσταση που πρέπει» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Περρής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *