Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με την αδερφή του Βάσω για την περιουσία του

Σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, βρίσκεται ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, σύμφωνα με πληροφορίες.


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, Πέμπτη, ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά συγγενικού του προσώπου για υπόθεση σχετικά με την περιουσία του και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την αδερφή του, Βάσω, η οποία μάλιστα για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, χθες, Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η υπόθεση, κατά την ανακοίνωση αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μαζωνάκη:


«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.


Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *