Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή – Κάηκε ο πάνω όροφος, μεγάλες ζημιές


Φωτιά ξέσπασε στο σπίτι του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.


Όπως είπε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του, «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, η φωτιά ξεκίνησε από τον ηλεκτρολογικό πίνακα, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας κρότος και το σπίτι γέμισε μαύρους, πυκνούς καπνούς.

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου. Είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς, είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε μια έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ.», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Πήρα την πυροσβεστική και θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα».

«Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί πολύ η φωτιά. Όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες, γιατί ο καπνός ήταν πολύς και η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά», ανέφερε στη συνέχεια.


«Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν για ασφάλεια κάποιες ώρες, μήπως υπάρξει αναζωπύρωση και μπήκαν και με κάποιες θερμικές κάμερες μέσα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια. Ας πρόσεχα. Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *