Γιάννης Ζουγανέλης: Η ζημιά στο σπίτι μου που κάηκε μπορεί να είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ – Έχουν καταστραφεί τα πάντα


Για το σπίτι του που κάηκε το καλοκαίρι από τη φωτιά στον Βαρνάβα, αλλά και για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας.


Αρχικά, μιλώντας για το σπίτι του που κάηκε τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε: «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός τόνισε πως η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα εξελίσσεται πολύ καλά, έχει όμως ένα πρόβλημα στην ομιλία. «Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν πρόκειται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Δε νομίζω να παντρευτεί ακόμα η Ελεωνόρα, αλλά είναι σε μία φάση πολύ καλή».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *