Γιάννης Κότσιρας: Θαυμάζω πολύ τους ράπερ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές


Για την μουσική σήμερα στην Ελλάδα και τον θαυμασμό του για τους ράπερ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «2night Show», όπου ο τραγουδιστής αποκάλεσε τους ράπερ «σύγχρονους ποιητές».


«Τα περισσότερα παιδιά ακούνε rap και όχι trap. Η trap, την έχουμε δαιμονοποιήσει σε έναν μεγάλο βαθμό, αλλά είναι ένα κομμάτι της rap, μια μετεξέλιξη. Αλλά τα περισσότερα παιδιά ακούνε rap. Το μεγάλο κομμάτι της νεολαίας ακούει ΛΕΞ, Λόγο Τιμής, 12ο Πίθηκο, Novel, τέτοια πράγματα. Μου αρέσουν πάρα πολύ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές, όλα αυτά τα παιδιά. Νομίζω ότι οι περισσότεροι προέρχονται κυρίως από τον κόσμο του B.D. Foxmoor, που έφερε τη δική του άποψη της rap στην Ελλάδα. Αυτή είναι η δική μου άποψη, προσωπική μου σκέψη», είπε αρχικά.

«Άνετα θα συνεργαζόμουν μαζί τους, τους θαυμάζω πολύ. Μου αρέσει αυτή η γενιά, μου αρέσει η μουσική αυτή και θεωρώ ότι υπάρχει λόγος που γίνεται όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε επίσης πως όταν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να ασχοληθεί με τη μουσική. «Όταν είμαι στενοχωρημένος δεν μπορώ να κάνω μουσική, πέφτω σε βαθιά κατάθλιψη και δεν θέλω κανέναν. Τα τελευταία χρόνια που έχω φτάσει μια ωραία οικογένεια, είναι η Κατερίνα μου, είναι τα παιδιά μου, γράφω συνέχεια και μου βγαίνουν ωραία πράγματα» ανέφερε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *