Γιάννης Αϊβάζης για τον χωρισμό του: Τίποτα δεν αναπληρώνει το «καλημέρα» στο παιδί σου και στον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν για 17 χρόνια


Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου και το πώς διαχειρίστηκαν το διαζύγιο.


Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε παράλληλα την ενόχλησή του για τις πιεστικές ερωτήσεις που έχει δεχτεί γύρω από το όλο θέμα.

«Είναι δύσκολο. Ό,τι και να κάνεις, όπως και να έχεις αρχίσει να το κάνεις, τίποτα δεν αναπληρώνει το πρωινό “καλημέρα” στο παιδί σου και στον άνθρωπο που ήσουν για 17 χρόνια και το “καληνύχτα, σ’ αγαπάω” που έχεις κάθε βράδυ. Τίποτα δεν το αναπληρώνει», είπε αρχικά.

«Υπάρχουν στιγμές που τρώω μόνος μου στο καινούργιο σπίτι και λέω “ε;”. Ο χρόνος θα δείξει…», πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Προς το παρόν δεν έχω χρόνο και δεν σκέφτομαι το μέλλον. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να καλά η μικρή και η Μαρία, η οικογένειά μου δηλαδή. Και να αφοσιωθώ πάνω στη δουλειά που αγαπώ και που έχω αρκετά πράγματα να δω. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη μοίρα και στην τύχη να δω τι θα μου επιφυλάξει», ανέφερε επίσης.


Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έχει δεχτεί γύρω από τον χωρισμό του ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Γιατί να με ρωτήσει κάποιος για ποιον λόγο χώρισα; Το είπαμε, το ανακοινώσαμε. Ζούμε σε μια εποχή ανθρωποφαγίας, το νορμάλ πειράζει, δεν μπορεί κάποιος να πιστέψει και θα πει “ένα ζευγάρι δεν πρέπει να χωρίζει νορμάλ, να είναι αγαπημένο. Πρέπει να πλακώνονται, να είναι στα δικαστήρια, δεν το πιστεύω”… Κάποιος μπορεί να βγει στην τηλεόραση να πει την άποψή του και η άποψή του να μην αρέσει σε έναν-δύο, και οι άλλοι να αρχίσουν να τον σταυρώνουν για αυτόν τον λόγο. Δεν μπορώ να διαφέρω σε κάτι εγώ ή η Μαρία».

«Δεν  αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Και τα δημόσια πρόσωπα δεν διαφέρουν σε κάτι από τα καθημερινά ζευγάρια, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν συναισθήματα, που τσακώνονται, που μπορεί να μην τα βρίσκουν», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *