Φουρέιρα-Μποτία: Πάρτι για τη βάφτιση του γιου τους

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (8/6) μέρα για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία αφού μοιράστηκαν σε ένα μοναδικό πάρτι στην Αθηναϊκή ριβιέρα τη χαρά της βάφτισης του μοναχογιού τους, Ερμή.


Το ζευγάρι είχε από νωρίς βρεθεί στο Island στη Βάρκιζα για το πάρτι της βάφτισης του μικρού που πλέον είναι σχεδόν ενάμιση έτους.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ερμής και νονοί του ήταν ο personal assistant της τραγουδίστριας Βασίλης Σιμσιρίκης αλλά και η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα.

Έξω από τον χώρο όπου δινόταν το πάρτι είχε στηθεί ένα μικρό βαν που είχε γεμίσει από μπλε και λευκά λουλούδια ενώ και ο υπόλοιπος στολισμός της βάφτισης ήταν στους ίδιους χρωματισμούς.

Στην είσοδο του χώρου υπήρχε ένας μεγάλος μπουφές με μοναδικές λιχουδιές, πνιγμένες στα μπλε και λευκά λουλούδια ενώ μία τεράστια τούρτα κοσμούσε το σημείο και προκαλούσε το βλέμμα των καλεσμένων.


Τα decks στο πάρτι ανέβαλε ο Dj Bobito, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ελένη στο mega hit «El Telephone» και φυσικά απογείωσε το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.


Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι για να τιμήσουν το ζευγάρι και φυσικά τον νεοφώτιστο ήταν ο καλός φίλος της Ελένης Φουρέιρα Πανελής Τουτουντζής, ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Χρύσανθος Πανάς, οι ανιψιές της Άννας Βίσση Βέρα και Ανδριάνα Μπούφη και πολλοί ακόμα.
Δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχα στολισμένο χώρο:

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *