Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι γιατροί μου έλεγαν ότι δεν έχω ωάρια για να κάνω παιδί – Δεν είχα άγχος, το είχα πάρει απόφαση


Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε κοσμική βραδινή εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την προχωρημένη της εγκυμοσύνη και τις γνωματεύσεις των γιατρών που της έλεγαν στην αρχή πως είναι αδύνατο να αποκτήσει παιδί φυσιολογικά λόγω παλαιότερων χημειοθεραπειών.


Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και του «Survivor» είπε αρχικά: «Δεν είχα καθόλου λιγούρες. Μόνο στην αρχή-αρχή, εκεί που έτρωγα, για παράδειγμα, μία μακαρονάδα, ήθελα μετά να φάω μία κρέπα. Ήθελα να τρώω συνεχώς αλλά αυτό για 1-2 βδομάδες. Έχω πάρει μέχρι στιγμής 10 κιλά. Είναι προς το τέλος, έχω αρχίσει και πάλι να τρώω».

Οι γιατροί μου είχαν πει ότι μετά τις χημειοθεραπείες δεν έχω ωάρια

«Δεν είχα άγχος, το είχα πάρει απόφαση. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι εξαιτίας των χημειοθεραπειών στις οποίες είχα υποβληθεί, δεν έχω ωάρια. Το έδειχναν και οι εξετάσεις μου. Τελικά, τα διέψευσα όλα», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Buongiorno» για την εγκυμοσύνη της, η οποία αποτέλεσε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί, αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα Θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα “παγώσει”. Έλεγα “εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου, αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε”. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε κι δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *