Ένα ντοκιμαντέρ για τη μουσική σκηνή του Κάμντεν στο Λονδίνο με διευθύντρια παραγωγής την Dua Lipa

Η υπηρεσία streaming Hulu κοινοποίησε εικόνες από το νέο ντοκιμαντέρ «Camden» με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Dua Lipa.


Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη μουσική σκηνή της συνοικίας Κάμντεν της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκαλύπτει «άγνωστες ιστορίες για το πώς η ζωή και η καριέρα ορισμένων από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες του κόσμου επηρεάστηκαν από αυτή τη γωνιά του Λονδίνου».

«Μέσα από αρχειακό υλικό, κινηματογραφικά πλάνα και συνεντεύξεις, θα ζήσουμε την πλούσια ιστορία του Κάμντεν. Θα ακούσουμε από παγκόσμιας φήμης μουσικούς να ξαναζούν τις εμπειρίες τους από το Κάμντεν, από τις πρώτες τους εμφανίσεις μέχρι τις sold out συναυλίες, τα ξενύχτια και τη νεότητα ανακαλύπτοντας τη μουσική» αναφέρεται στην επίσημη περίληψη.

Η Dua Lipa, η οποία κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Radical Optimism» αυτόν τον μήνα εμφανίζεται και διευθύνει την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.

Ο αρχηγός των Coldplay Κρις Μάρτιν, ο Νόελ Γκάλαχερ των Oasis, ο Μαρκ Ρόνσον, ο Καρλ Μπάρατ, τα συγκροτήματα Black Eyed Peas, Little Simz μιλούν για το Κάμντεν.


Ο Jazzie B, Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός, ιδρυτής των Soul II Soul δήλωσε: «Ήταν καταπληκτική εμπειρία η συμμετοχή στο “Camden”. Το υπέροχο με το Κάμντεν είναι ότι είναι γεμάτο καινοτομία και δημιουργικότητα».


Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 29 Μαΐου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *