Έμεινε «μισή» η Κριστίνα Αγκιλέρα: Έχασε 20 κιλά η σταρ της μουσικής και οργιάζουν οι φήμες ότι η απώλεια βάρους έγινε με τη χρήση Ozempic

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έμεινε… σκιά του εαυτού της. Η σταρ της μουσικής, αλλά και ηθοποιός έχει… μείνει μισή, όπως φάνηκε στην ροζ εντυπωσιακή που έκανε η Κριστίνα Αγκιλέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία.


Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε στο fashion event των Dolce & Gabbana και έδειξε ότι έχει χάσει πολλά κιλά.

Αμέσως μετά την εμφάνισή της άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες ότι έχει χάσει 20 κιλά, αλλά όχι με την βοήθεια κάποιας δίαιτας, αλλά με τη χρήση του φαρμάκου Ozempic, που είναι για διαβητικούς, αλλά βοηθάει και στην απώλεια κιλών.

Το επίμαχο βίντεο στο οποίο η Κριστίνα Αγκιλέρα φαίνεται εντυπωσιακή μεν, αλλά… μισή δε τραβήχτηκε μετά την εμφάνισή της στο Dolce & Gabbana Alta Moda Welcome Event, που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο Forte Village στη Σαρδηνία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)


Φυσικά έγινε viral και τα σχόλια για την απώλεια βάρους έδωσαν και πήραν. Πολλοί χρήστες, δεν παρέλειψαν να σταθούν στην μεγάλη απώλεια των κιλών, με σχόλια όπως: «Τι απέγινε όλο αυτό το ωραίο βάρος που είχε;», με αρκετούς να την επικρίνουν για την φερόμενη, επιλογή της για το Ozempic.


Το πριν

Και το μετά

 

.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *