Δημήτρης Σταρόβας: «Το μυαλό τρέχει, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα»


Για την πρόοδο της υγείας του μετά το εγκεφαλικό υπέστη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno».


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που μετά την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε στην σκηνή, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Οι δυσκολίες συνεχίζονται, αλλά ο καλλιτέχνης πηγαίνει όλο και καλύτερα, όπως ανέφερε στην κάμερα.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3-4 μήνες, είμαι καλά. Στην οδήγηση είμαι χάλια και όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Κανονικά μιλάω πιο καλά», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

«Είναι το πιο σημαντικό που μου συνέβη και θέλω – επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα – να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου».

Επίσης, τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να κάνει το βίντεο είναι για να προτρέψει τον κόσμο να προσέχει την υγεία του. «Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω το βίντεο, εάν μπορέσω να σώσω έστω και έναν θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως εγώ».


Τέλος, αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, λέγοντας ότι «τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την Άννα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *