Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική επιστροφή του στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό – Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό


Επέστρεψε «στο σανίδι» μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την περιπέτεια υγείας του.


Μέρα με τη μέρα, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, ενώ το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε και στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στη σκηνή, για χάρη των «Άγαμων Θυτών» και του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με αφορμή τα 33 χρόνια από την ίδρυσή τους.

Ανάμεσά στους θεατές βρέθηκε και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος ανέβασε στιγμιότυπα και βίντεο από τη μοναδική βραδιά. Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται παράλληλα το κοινό να καταχειροκροτά τον καλλιτέχνη.

«Ελπίζω να με θυμάστε»

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε μίλησε ανοιχτά στους θαυμαστές του για την περιπέτεια της υγείας του μέσα από ένα βίντεο που είχε κάνει στο Youtube με τίτλο «Ελπίζω να με θυμάστε».


«Πάνε όλα προς το καλύτερο, δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία, όταν γίνει αυτό θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και περισσότερα και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα», είπε ο 61χρονος.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω».

«Αυτό το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *