Δέσποινα Βανδή στο Podcast της Μαρίας Σολωμού: «Δεν πέρναγα καλά, στην δεκαετία από τα 40 έως τα 50 μου, είχα βαρύνει, είχα χάσει τον εαυτό μου – Ήμουν για τα παιδιά μου, ο εαυτός μου ήταν τέρμα»


Αποκαλύψεις έκανε η Δέσποινα Βανδή στο Podcast της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της ηθοποιού στο Youtube.


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη ζωή της από τα 40 έως τα 50 της και αποκάλυψε πως ήταν μόνο για τα παιδιά της, είχε χάσει τον εαυτό της, δεν τον φρόντιζε και δεν περνούσε καλά και είχε… βαρύνει.

«Είχα βαρύνει με έναν τρόπο τώρα που κοιτάζω πίσω. Μάλλον τη δεκαετία 40 – 50. Βαραίνεις όταν δεν περνάς καλά, σε όποια δεκαετία κι αν είσαι. Δεν σημαίνει ότι γίνεσαι κακή μάνα γιατί κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Εγώ δεν επέτρεπα να κάνω πράγματα για εμένα. Ήμουν για τα παιδιά μου! Ο εαυτός μου ήταν τέρμα. Δεν είναι καλό αυτό! Ναι είναι καλό γιατί μεγάλωσα δύο παιδιά που έχουν αυτοεκτίμηση, στέκονται στα πόδια τους. Αλλά δεν είναι κακό να δίνεις και χρόνο στον εαυτό σου, να τον προσέχεις, να τον φροντίζεις. Εγώ τον είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν με φρόντιζα. Δεν υπήρχε και ο χρόνος να σκεφτώ», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Και συνέχισε: «Για τον εαυτό μου ήρθε η ώρα στα 50 μου. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει ή τουλάχιστον που συνέβη σε εμένα είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά με τα οποία μεγάλωσες και με έναν τρόπο σου τα φύτεψαν χωρίς να το καταλάβεις, ακόμη κι από τα παραμύθια».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *