Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον πατέρα του που χτυπήθηκε από μηχανάκι στην Κρήτη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ: «Είναι κρίσιμη η κατάστασή του»


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έσπευσε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη, που που χτυπήθηκε από μηχανάκι σε δρόμο στην Κρήτη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ


«Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», είπε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην κάμερα του Live News.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αμέσως μετά την παράσυρση, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και από τότε νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα.

To σοβαρό ατύχημα έγινε όταν ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός και μία μηχανή με επιβάτες έναν 57χρονο και ένα ανήλικο παιδί, τον παρέσυραν. ευτυχώς οι δύο αναβάτες του οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι γιατροί πιστεύουν πως το θύμα της παράσυρσης θα κερδίσει την μάχη με την ζωή και πιστεύουν πως πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.


Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές. Τις τελευταίες δεκαετίες η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό είναι έντονη καθώς ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών της Κρήτης και είχε εμπλακεί το 2010 στη διοίκηση του ΟΦΗ. Επίσης είχε ασχοληθεί και με το μπάσκετ, καθώς ήταν πρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου, αλλά και του ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *