Χριστίνα Μπόμπα: «Οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννα ήταν πολύ δύσκολοι – Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει»

Η γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη σήμερα (19.6.2024) στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε μετά τη γέννα.


Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στα συναισθήματα που βίωσε, στον ρόλο της ως μητέρα, στη σχέση της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα», είπε  η Χριστίνα Μπόμπα.

«Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι», συνέχισε η γνωστή influencer.

«Ήταν βράχος ο Σάκης»

Για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη και το πόσο της στάθηκε στη εγκυμοσύνη και στην γέννα των παιδιών της ανέφερε: «Ο Σάκης ήταν βράχος. Είναι μια περίοδος που ο άνδρας πάει σε δεύτερη μοίρα και σταματάει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Βοηθούσε πάρα πολύ, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Βοηθούσε εμένα πάρα πολύ και ψυχολογικά. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και ειδικά που είναι μαζί γιατί είναι αυτοκόλλητες», συμπλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα.


Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, ανέφερε: «Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό, δηλαδή λες “γιατί λένε για εμένα τώρα;”. Μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται, παίρνει όλη αυτή την κριτική και έχουν άποψη όλοι για αυτόν. Εγώ έχω περάσει από όλα τα στάδια, από το να με θλίβει όλο αυτό, από το να με μικραίνει, να παίρνω αποφάσεις βάση αυτού. Έχω περάσει από το να θυμώσω, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια δεν το κοιτάω καν. Δεν απαντάω συνήθως, αλλά έχουν υπάρχει και στιγμές που έχω απαντήσει. Ο Σάκης επειδή είναι πολύ ορθολογιστής είχε πάντα μια πιο τετράγωνη άποψη σε σχέση με όλα αυτά, δεν τον άγγιζε τόσο. Όταν κάνεις πράγματα, πάντα θα λένε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *