Αποκάλυψη Μακαλιά: «Η σχέση του Σοϊλέδη με την Κυπαρίσση είναι παρελθόν» (video)

Τα πάνω κάτω φέρνει η νέα αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά σχετικά με τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαριλίνας Κυπαρίσση, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται αποτελεί παρελθόν.


Οριστικός δείχνει ο χωρισμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά οι οποίοι είχαν φτάσει πολλές φορές στα σκαλιά της εκκλησίας όμως κάτι συνέβαινε πάντα τελευταία στιγμή και ο γάμος αναβαλλόταν.

Πλέον, όμως, μετά τον οριστικό χωρισμό τους, ο καθένας τραβάει τον δρόμο του και μάλιστα, ήδη ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor κοιτάει μπροστά και κάνει τα πρώτα σταθερά βήματα στην προσωπική του ζωή με τη νέα του αγαπημένη, Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Οι δυο τους εδώ και λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τη Real, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι εκείνης στο Μεταξουργείο και βιώνουν τις πρώτες ήρεμες στιγμές του έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.

Βέβαια, το πρωί της Κυριακής 02/06, ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή I Love Σου Κου προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη που έφερε τα πάνω κάτω.


«Δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Πάσχα στην Μύκονο. Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από την Μαρία Αντωνά. Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η σχέση του Άρη με την Μαριλίνα είναι παρελθόν. Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς, φίλος με τον γνωστό ποδοσφαιριστή.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *