Άλμα Κούπερ: Ανθυπολοχαγός στην υπηρεσία πληροφοριών του στρατού η νέα Miss USA


Σε μια ταραχώδη χρονιά για τον διαγωνισμό ομορφιάς των ΗΠΑ, Miss USA αναδείχθηκε η 22χρονη ανθυπολοχαγός του αμερικανικού στρατού, Alma Cooper που υπηρετεί ως αξιωματικός πληροφοριών του στρατού.


Η 22χρονη έχει μεταπτυχιακό στην επιστήμη δεδομένων από το Stanford και ερευνά την επισιτιστική ανασφάλεια. Ο στόχος της είναι να έχουν πρόσβαση όλοι στο υγιεινό φαγητό και moto της είναι το Demand Excellence. «Το εμπνεύστηκα από τους μετανάστες γονείς μου που δημιούργησαν το μονοπάτι τους προς το αμερικανικό όνειρο».

Όπως είπε στο βίντεο που ετοίμασε για την υποψηφιότητα της, από όταν θυμάται τον εαυτό της ήθελε να διαγωνιστεί στο Miss USA. «Διαπίστωσα ότι οι δεξιότητές μου, η κοινότητα στην οποία ανήκω, η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνω από αυτήν με έκαναν καλύτερη υποψήφια».

Για την ιστορία, ο φετινός διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss USA λανσάρισε πολλές διαφορές σε σύγκριση με ό,τι έβλεπε το κοινό έως τώρα. Αρχικά αποκλείστηκαν 31 υποψήφιες, βάσει της βαθμολογίας των κριτών (μεταξύ τους ήταν ο Jojo Bragais -σχεδιαστής παπουτσιών- και οι πρώην Miss USA, Carole Gist και Lu Parker) για όσα έγιναν στα προκριματικά.

Έμειναν 20 που διαγωνίστηκαν με μαγιό και μετά έμειναν οι 10 που φόρεσαν τα καλά τους φορέματα και απάντησαν στην ίδια ερώτηση της κριτικής επιτροπής.


Ήταν το «πώς μπορεί να γεφυρώσεις το χάσμα μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και να προάγεις την κατανόηση και τον σεβασμό;».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *