Το υποκριτικό ντεμπούτο του Χέις Κόστνερ μαζί με τον διάσημο πατέρα του και η επική ατάκα του γιου του Κέβιν Κόστνερ: «Με παγίδευσε – έπρεπε να περνάω όλη την ημέρα μαζί του»

Ο Χέις Κόστνερ (Hayes Costner) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην υποκριτική με το γουέστερν «Horizon: An American Saga- Chapter 1».


Ο 15χρονος γιος του Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) και της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ (Christine Baumgartner) βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος ‘Αντζελες και μίλησε για τη συνεργασία με τον πατέρα του, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζον Σ. Μπέιρντ (Jon S. Baird), ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή.

Ο Χέις Κόστνερ μίλησε για το ντεμπούτο του και τη συνύπαρξή του με τον διάσημιο πατέρα του Κέβιν Κόστνερ και έριξε επική ατάκα:

«Με ‘παγίδευσε’. Έπρεπε να περνάω όλη την ημέρα μαζί του, κάθε μέρα και να τον βλέπω να δουλεύει» είπε γελώντας ο Χέις και πρόσθεσε στο ΕΤ: «Πέρασα πολύ καλά, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *