Πέθανε στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο ΠΑΣΟΚ η είδηση του θανάτου του Χάρη Μπελτεγρή, σε ηλικία μόλις 40 ετών.


έκανε γνωστό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως τον πιο οξυδερκή παίχτη της γενιάς τους και τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα. Καλό ταξίδι εκεί ψηλά», αναφέρει μεταξύ των άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτηση του  Παύλου Χρηστίδη:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια.
Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χάρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ένα παιδί-θαύμα.
Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια;
Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδική Αραβία και την Αγγλία; Την Επίδαυρο; Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;
Ο Χάρης Μπελτεγρής ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.
Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα.
Καλό ταξίδι εκεί ψηλά.
Θα μας λείψεις πολύ και περισσότερο στην Καίτη σου, τον Άρη, τον Κώστα.
Δόξα και τιμή».

Ο Χάρης Μπελτεγρής διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου και στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Ήταν μέλος της Κεντρική Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *