«Κλάδος ελαίας» από τον βασιλιά Κάρολο – Τι σκέφτεται να κάνει με τον πριγκιπα Χάρι και την Μέγκαν

Ο βασιλιάς Κάρολος που δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, σκέφτεται να προσφέρει «κλάδο ελαίας» στον δευτερότοκο γιο του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, με στόχο να βελτιώσει τις βασιλικές σχέσεις και να οικοδομήσει στενότερο δεσμό με τα εγγόνια του.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο μονάρχης σκέφτεται να προσκαλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Balmoral Castle αυτό το καλοκαίρι.

Ο 75χρονος μονάρχης έχει δει τα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, τον Πρίγκιπα Άρτσι και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ λίγες φορές και θέλει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Μια καλά τοποθετημένη πηγή της κοινωνίας είπε στο Page Six: «Μπορώ να δω τον Τσαρλς να θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και να επεκτείνει αυτό το κλαδί ελιάς στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να αποφασίσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή.

Το Balmoral είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Εάν όντως δώσει μια πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη».


Από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ζευγάρι μόνο για επιλεγμένες περιπτώσεις, με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ να φέρουν μόνο μία φορά για το Platinum Jubilee.


Εν τω μεταξύ η Μέγκαν έχει να «φανεί» στο Ηνωμένο Βασίλειο από την κρατική κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022, έχοντας αποφασίσει να μην παραστεί στη στέψη τον Μάιο του 2023.

Ενώ ο Χάρι λέγεται ότι θέλει να χτίσει γέφυρες με την οικογένειά του, ιδιαίτερα μετά την είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ δίνουν μάχη με τον καρκίνο, η σύζυγός του, όπως είναι λογικό, έχει μεγαλύτερες ανησυχίες.

Οι εντάσεις παρέμειναν υψηλές από τότε που αποχώρησαν ο Χάρι και η Μέγκαν, ωστόσο ο δούκας πέταξε απευθείας στο Λονδίνο για μια ιδιωτική συνάντηση με τον πατέρα του τον Φεβρουάριο μόλις κυκλοφόρησε η είδηση της διάγνωσής του.

Παρά το γεγονός ότι έβλεπαν ο ένας τον άλλον μόνο για 30 λεπτά στο Clarence House, η επανένωση πυροδότησε ελπίδες ότι οι οικογένειες θα μπορούσαν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί φέτος.


Σε μια συνέντευξη στο Good Morning America λίγο μετά το ταξίδι του, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο περισσότερο για δουλειά και ήλπιζε να δει τον πατέρα του όταν μπορούσε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν αναμένεται να επιστρέψουν στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου, με κάποιες εικασίες ότι μπορεί να φέρουν μαζί τους τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *