Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας παραπέντε – Είναι το τρίτο παιδί που θρηνεί η οικογένεια του


Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς πτήση με παραπέντε στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο άντρα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», το απόγευμα της Τετάρτης ένας 33χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ πετούσε με παραπέντε, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο υψόμετρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μαζί με τον άτυχο άνδρα υπήρχε στην περιοχή και ένας φίλος του, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ψάχνοντας ταυτόχρονα στην περιοχή για να εντοπίσει τον 33χρονο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 33χρονος δεν επανήλθε.

Στην Ξάνθη βρισκόταν για διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών.


Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του μοιραίου περιστατικού.

Συγκλονισμένη η οικογένεια του και η τοπική κοινωνία της Λέσβου

Συγκλονισμένη για τον θάνατο του 33χρονου είναι η κοινωνία της Λουτρόπολης Θέρμης, στην Μυτιλήνη, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν από εκεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, η οικογένεια του 33χρονου άνδρα, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης πενθεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και άφησε πίσω του το μόλις 2 ετών παιδί του. Οι σκέψεις όλων είναι κοντά στην οικογένειά του, που βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, καθώς έχει χάσει άλλα δύο παιδιά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *