Θρίλερ στην Ομόνοια: Γυναίκα βρέθηκε γυμνή, δεμένη και με τραύμα από μαχαίρι σε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Συνελήφθη 27χρονος

Εφιαλτικές σκηνές έζησε μια γυναίκα στην Ομόνοια, την οποία εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.


Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα και βαριά κακοποιημένη, ενώ όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε συλληφθεί νωρίτερα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του έγινε εντοπίστηκε πάνω του ένα μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια από εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, απ’ όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις βοήθειας, όπου εντόπισαν μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και στην πίσω μεριά αυτής, άτομο να ζητάει να το απεγκλωβίσουν.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, εντόπισαν την 33χρονη κοπέλα από την Αλβανία πάνω στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με υφασμάτινα δεσμά σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Παράλληλα η νεαρή έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».


Η γυναίκα αναγνώρισε τον 27χρονο ως δράστη της επίθεσης σε βάρος της.


Ο 27χρονος Παλαιστίνιος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ξανά στον ανακριτή, μετά από προθεσμία που είχε λάβει, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *