Θεσσαλονίκη: Πτώση 14χρονου στο κενό από ύψος τεσσάρων ορόφων – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις


Ένα αγόρι, ηλικίας δεκατεσσάρων ετών, έπεσε από ταράτσα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, στην οδό Μολδοβλαχίας, στον Εύοσμο, από ύψος τεσσάρων ορόφων.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 14χρονος πάτησε σε ένα πλαστικό προστατευτικό και έπεσε στον φωταγωγό.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να δοθούν κατευθείαν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν εσπευσμένα τον 14χρονο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο μαθητής έχει διασωληνωθεί καθώς έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στα άνω και κάτω άκρα και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, θα μπει στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με γείτονες, ο 14χρονος ανέβηκε στο κτίριο για να κάνει παρκούρ μιας και πολλά παιδιά συνηθίζουν να αθλούνται στον συγκεκριμένο χώρο.


Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν παρκούρ στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *