Σοκ στην Εύβοια: Σκότωσε τον 73χρονο θείο του με έξι μαχαιριές επειδή δεν του έδωσε χρήματα


Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εύβοια, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ένας 73χρονος που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ανιψιό του, ο οποίος αναζητείτο και συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα.


Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον 73χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του στο Σπαθάρι, αφού εκείνος αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, σύμφωνα με το eviaonline.gr.

Ο άτυχος 73χρονος άφησε αργά το βράδυ την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου είχε μεταφερθεί, καθώς ο ανιψιός του τού κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι.

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του διέφυγε αρχικά προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η αστυνομία που ενισχύθηκε με ισχυρές δυνάμεις «χτένιζε» όλη την περιοχή για τέσσερις ώρες αναζητώντας τα ίχνη του και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, στις 23:30, κοντά στο κοιμητήριο του χωριού.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.


Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου στο eviaonline, οι δύο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν.

Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον θείο του, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δύο τους αποχώρησαν από το καφενείο.

Ο 73χρονος πήγε σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του, όταν κατέφτασε ο ανιψιός, ο οποίος του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον 6 φορές, με τη μία να βρίσκει τον ηλικιωμένο στον λαιμό.

Παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του, ο 73χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο 73χρονος -όπως αναφέρθηκε παραπάνω- μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *