Σοκ στη Λέσβο: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από δύο άνδρες σε χωριό του νησιού – Την εκβίαζαν με βίντεο


Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος μετά από καταγγελία μιας 13χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες, τον περασμένο Αύγουστο.


Σύμφωνα με το «Νησί», το συμβάν φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Αγιάσου, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, με τους δύο άνδρες, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, να κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης που υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου, οι δύο άνδρες αρχικά την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους για να πάνε μια βόλτα. Στη συνέχεια, όπως είπε στους αστυνομικούς, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και εκεί τη βίασαν και οι δύο με χρήση βίας, καταγράφοντας τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο και φέρεται να την απειλούσαν πώς αν μιλήσει θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η ανήλικη προσήλθε τελικά στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες, ενώ η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, καθώς οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *