Σχινιάς: Είκοσι μέρες ήταν στο νερό η σορός του άνδρα με το δεμένο βαρίδι στο πόδι – Οι έρευνες των Αρχών

Σε γρίφο εξελίσσεται για τις Αρχές ο εντοπισμός της ταυτότητας του νεκρού άνδρα που εντοπίστηκε να επιπλέει στην παραλία του Σχινιά έχοντας δεμένο ένα βαρίδι 10 κιλών στο πόδι. Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού που ήταν σε προχωρημένη σήψη ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι το σώμα του άνδρα βρισκόταν στη θάλασσα τουλάχιστον είκοσι μέρες.


Με 150 μέτρα απόσταση από την ακτή του Σχινιά στον Μαραθώνα εντοπίστηκε συγκεκριμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 40 45 ετών, ο οποίος περιγράφεται ως ανοιχτόχρωμος. Σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε τα ρούχα του ενώ στο αριστερό του πόδι είχε δεμένο το βάρος που χρησιμοποιείται για άρση βαρών και άλλες ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σύμφωνα με τις Αρχές η σορός του εμφανίστηκε στην επιφάνεια της θάλασσας καθώς φούσκωσε από την πολυήμερη παραμονή στο νερό με το θάνατό να υπολογίζεται ότι επήλθε τουλάχιστον πριν από ένα μήνα. Εκτός από το Λιμενικό που έχει αναλάβει την προανάκριση, έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να φανούν τα αίτια και ο ακριβής χρόνος θανάτου. Η αστυνομία προσπαθεί παράλληλα να ταυτοποιήσει τη σορό για να διαπιστώσει ποιος είναι, εάν εμπλέκεται σε κάποια ποινική υπόθεση και αν πρόκειται για δολοφονία ή για αυτοχειρία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *