Πύργος: Επιτέθηκε στη σύντροφό του και έπειτα εξαφανίστηκε – Τον αναζητούν οι Αρχές

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο χωριό Μυρτιά του Πύργου Ηλείας, με μια νεαρή γυναίκα να δέχεται επίθεση από τον σύντροφο της.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις.

Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα -που δεν είναι από το χωριό, αλλά βρίσκεται εκεί λόγω του συντρόφου της- δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο, μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι του.

Η ίδια, σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του χωριού, για να ζητήσει βοήθεια, ενώ παράλληλα είχε καλέσει και την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφτασαν πολύ γρήγορα στο χωριό.

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να εντοπίσουν τον κακοποιητικό σύντροφο της κοπέλας, αυτό δεν κατέστη δυνατό, διότι ο ίδιος είχε «εξαφανιστεί» από το χωριό, για να γλιτώσει τη σύλληψη.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία ασχολείται με τον συγκεκριμένο άνδρα. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *