Προσήχθη γυναίκα για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα


Στην προσαγωγή μιας γυναίκας προχώρησε η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δολοφονία της 84χρονης στις 12 Οκτωβρίου, στα Καμένα Βούρλα.


Συγκεκριμένα, η γυναίκα που είναι υπήκοος Αλβανίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι η βασική ύποπτη για το θάνατο της ηλικιωμένης και αναμένεται να συλληφθεί.

Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί πεσμένη κοντά στην πόρτα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, όταν συγγενικό της πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία.

Η γυναίκα που έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται μία μέρα πριν βρεθεί νεκρή. Η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί ενώ και οι χώροι του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένοι.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα, 84 ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και οι συγγενείς της ειδοποίησαν την αστυνομία για να πάει στο σπίτι της.

Ο ξάδερφος της άτυχης γυναίκας πήγε μαζί με αστυνομικούς και έναν κλειδαρά στο διαμέρισμα και αφού άνοιξαν την πόρτα βρήκαν πεσμένη και νεκρή την 84χρονη, ενώ υπήρχαν ίχνη από αίμα που είχε πατηθεί από παπούτσια. Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή σημεία πάλης, ενώ και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αν και ήταν ξεκλείδωτη με το κλειδί πάνω σε αυτή.

Στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και Ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι ή κατσαβίδι και ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από την προηγούμενη μέρα το μεσημέρι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *