Νέα Σμύρνη: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Έχει προσαχθεί η αδερφή του


Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη που βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του έχοντας δεχθεί μαχαιριά στην κοιλιά. ΟΛΙ αρχές ενημερώθηκαν από την αδερφή του θύματος η οποία επικοινώνησε αρχικά με κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία λέγοντάς του ότι ο αδελφός της υπέστη ανακοπή. Η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ.


Σημειώνεται ότι και τα δύο αδέλφια πάσχουν από κάποιας μορφής νοητική στέρηση, ενώ η αδελφή του 46χρονου είναι και -κατά δήλωσή της- αθλήτρια των Special Olympics.

Το ΕΚΑΒ κατά την παραλαβή της σορού ωστόσο εντόπισε ένα τραύμα δίπλα στον αφαλό του 46χρονου πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο και κάποιες αμυχές στον λαιμό και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ, ενώ υπήρχαν και κάποιες αμφιβολίες κατά πόσο το τραύμα ήταν τωρινό ή παλαιότερο.

Ο 46χρονος είχε μόλις γυρίσει από επί μακρόν νοσηλεία του στο νοσοκομείο, κατά τις αρχικές πληροφορίες για εγχείρηση, κατά νεότερες πληροφορίες με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Στο σημείο εκλήθη ο ιατροδικαστής που κατά τις ίδιες πληροφορίες διαπίστωσε τελικά εγκληματική ενέργεια.


Ο 46χρονος ζούσε μόνος στο διαμέρισμα με την αδελφή του η οποία επίσης πάσχει από νοητική στέρηση.

Οταν έφθασε το ΕΚΑΒ και ακολούθως η αστυνομία η γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα, ενώ η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ ήταν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις παρουσίας τρίτου προσώπου στο σπίτι.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών ενώ η αδελφή του θύματος έχει μεταφερθεί στην ΕΛΑΣ για κατάθεση. Η επικοινωνία ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη.

Σε ότι αφορά στα στοιχεία δεν έχει βρεθεί προς το παρόν κάτι στο σπίτι, ούτε και το μαχαίρι του εγκλήματος. Στο σπίτι που έμεναν τα δύο αδέλφια όλα τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα ήταν πλυμένα. Σε μια επόμενη κίνηση οι αστυνομικοί θα λάβουν δείγμα από τα νύχια της προκειμένου να εξετάσουν αν θα βρουν κάποιο στοιχείο.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *