Μενίδι: Στον εισαγγελέα ο 50χρονος για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του – Ψυχρός και αμετανόητος, η κυνική ομολογία του

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας με θύμα μία 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον εν διαστάσει σύζυγό της το πρωί της Πέμπτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την ώρα που η 40χρονη έφευγε για τη δουλειά, αλλά και τη διαδρομή που ακολουθούσε για να πάει σπίτι. Της έστησε καρτέρι στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους και της επιτέθηκε με το κουζινομάχαιρο.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα ξενοδοχείο και από εκεί σε μια οικοδομή, στην οποία τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα δέχτηκε πάνω από 10 μαχαιριές, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ενώ τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψη του συγκλονίζουν. Ομολόγησε τη δολοφονία και περιέγραψε πώς αφαίρεσε τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης.


Ο 50χρονος Αλβανός εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος λέγοντας πως: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη γυναίκα μου, με τον νέο της σύντροφο, να οδηγεί το αυτοκίνητο μου και να μου τρώει τα λεφτά. Δούλευα σε δυο δουλειές για να ζήσω».


Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου, ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι. Υπενθυμίζεται ότι η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *