Μαρινέλλα: Αγωνία για την εμβληματική τραγουδίστρια – Κλινικά σταθερή η κατάσταση της, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας


Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη χθες επί σκηνής στο Ηρώδειο, εξέδωσε το νοσοκομείο «Υγεία» το μεσημέρι της Πέμπτης.


Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης


Ηλίας Ανδριανάκης».

Η 86χρονη σπουδαία ερμηνεύτρια κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή στο Ηρώδειο, ενώ τραγουδούσε.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή του Ηρωδείου, κάτι που είχε αναφέρει σε συνεργάτες της, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» είπε ότι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια συνήλθε στο καμαρίνι της είναι καλό σημάδι. «Η Μαρινέλλα είχε μαζί της τον γιατρό της που εκτίμησε την κατάσταση. Το ότι συνήλθε στο καμαρίνι ήταν ένα καλό σημάδι. Η ηλικία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και δεν είναι υπέρ της καλής πρόγνωσης».

Ο Νικόλαος Μαραθεύτης εξήγησε ότι στη ΜΕΘ που νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μπορούν να παρακολουθούν τις ζωτικές της λειτουργίες. «Δεν υπάρχει κάποια ειδική θεραπεία. Εάν το αιμάτωμα είναι μεγάλο πραγματοποιείται χειρουργείο, εάν το αιμάτωμα δεν είναι τόσο μεγάλο το πάμε συντηρητικά και αφήνουμε τον οργανισμό να το απορροφήσει. Εάν απορροφάται το αιμάτωμα, μπορεί να το άτομο να επανέλθει 100%».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *