Κολωνός: Στον ανακριτή για την απολογία του ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου του


Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό.


Ο 44χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος του τετελεσμένου βιασμού αλλά και κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια ενώ, πριν την απολογία του, η 29η τακτική ανακρίτρια θα λάβει καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που προτάθηκαν από τον 44χρονο. Έτσι κατάθεση υπέρ του 44χρονου πρόκειται να δώσουν ο γιος του, η σύντροφος του αγοριού καθώς και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 16χρονη αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε αρχικά σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στον πατέρα της, ο οποίος έκανε καταγγελία στην Αστυνομία που παγίδευσε τον 44χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, την οδηγούσε με το όχημά του στον Κολωνό σε ένα οικόπεδο και μέσα στο αμάξι την εξανάγκαζε να συνευρίσκονται ερωτικά.

«Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου»

Ο 44χρονος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες βιασμού εις βάρος της ανήλικης μαθήτριας και έχει υποστηρίξει ότι όλα έγιναν με τη δική της συναίνεση.


Σύμφωνα με την κοπέλα, ο ίδιος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον πατέρα και την αδερφή της αν εκείνη δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Θέλω να γίνει αλλιώς θα κάνω κακό στους δικούς σου», υποστήριξε η 16χρονη ότι της έλεγε ο 44χρονος. «Με έπιασε κάποια στιγμή στο σπίτι και μου λέει ότι έχει καρκίνο. Μία φορά με πήγε κάπου στην Πετρούπολη, ψηλά στο βουνό και μου λέει “θέλω αυτό κι αυτό”. Μου είπε “θέλω να κάνουμε έρωτα γιατί δεν ξέρω πόσο θα ζήσω και θέλω να γίνει μαζί σου”», είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

«Του έλεγα συνέχεια “γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Και εκείνος μου απάντησε “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

Ο πατέρας της 16χρονης κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και συνελήφθη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *