Καιρός: Μετά το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο έρχεται ψυχρό μέτωπο – Πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα, προβλέπει ο Κολυδάς


Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού προβλέπει ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, η οποία θα φέρει πτώση της θερμοκρασίας, επιστρέφοντας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Όπως αναφέρει ο κ. Κολυδάς σε ανάρτησή του, μπορεί τις επόμενες ήμερες να υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας, ωστόσο, από Κυριακή προς Δευτέρα έρχεται ένα νέο ψυχρό μέτωπο. Ειδικότερα, το Σάββατο η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς ενώ στη συνέχεια θα πέσει κατά περίπου 5 βαθμούς, παραπέμποντας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

«Η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και την Παρασκευή και το Σάββατο θα ξεπεράσουμε τους 30°C σε πολλές περιοχές», αναφέρει αρχικά.

«Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα πέσει κατά 5 περίπου βαθμούς, επανερχόμενη σε κανονικά – φθινοπωρινά επίπεδα (χάρτες)», τονίζει στη συνέχεια.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

«ΗΠΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ- ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ


Η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού και την Παρασκευή και το Σάββατο θα ξεπεράσουμε τους 30°C σε πολλές περιοχές .

Παρακολουθήστε το ψυχρό μέτωπο που περνά την Κυριακή από τα Βόρεια, όπου θα προκαλέσει φαινόμενα κυρίως στα ΒΑ τη Δευτέρα .

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα πέσει κατά 5 περίπου βαθμούς, επανερχόμενη σε κανονικά -φθινοπωρινά επίπεδα (χάρτες)».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *