Ηλεία: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη Βασιλική που δολοφονήθηκε από τον θείο της – Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης η κηδεία της

Η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν σήμερα στην Ηλεία την 11χρονη Βασιλική, που δολοφονήθηκε από τον θείο της.


Η κηδεία του κοριτσιού που έχασε τόσο άδικα και τόσο φριχτά τη ζωή της (ο θείος της την σκότωσε με κατσαβίδι) έγινε μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και οδύνης.

Το άτυχο παιδάκι ήταν ντυμένο νυφούλα. Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς της.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Η πομπή ξεκίνησε από το σπίτι του κοριτσιού με μοιρολόγια.


Οι γονείς της μικρής ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη μνήμη της Βασιλικής.


«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα» είχε πει η μητέρα της Βασιλικής, πριν από την κηδεία.

Ο 37χρονος δράστης είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε βάρος του αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και της οπλοφορίας, ενώ τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην ανακρίτρια Ηλείας.

Χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο άτυχο κορίτσι προέκυψε ότι τα χτυπήματα δολοφονικά ήταν στον σπλήνα και την καρδιά, με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικό όργανο. Από την ευρήματα του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.


Δείτα τα πλάνα του Patrisnews

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *