Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά: ‘Ηχησε μήνυμα 112 για τους καπνούς


Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος και Κασιμάτη στον Πειραιά πίσω από το Σταθμό του ΗΣΑΠ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.


Η φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά και μάλιστα ήχησε και μήνυμα 112 σε κατοίκους κοντινών περιοχών.

Η φωτιά ξέσπασε σε κτήριο κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά. Το μήνυμα 112 ζητούσε από τους κατοίκους κοντινών περιοχών να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς υπάρχουν πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά.

Η αστυνομία προχώρησε επίσης σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στον Πειραιά πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην οδό Κέκροπος από το ύψος της Γούναρη έως την Αλιπέδου.

Από την άλλη η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά ” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω της πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στον σταθμό “Πειραιάς”.


Δείτε το μήνυμα 112

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *