Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Μαύρο Λιθάρι – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Σουνίου

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ανάβυσσο, κοντά σε σπίτια. Δύο ώρες αργότερα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί και στο σημείο παραμένει πεζοπόρο τμήμα.


Υπενθυμίζεται πως αρχικά, το 112 «ήχησε» για την πυρκαγιά στην Σαρωνίδα Αττικής και καλούσε τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Η φωτιά ξέσπασε στο Μαύρο Λιθάρι, σε δασική έκταση βρίσκεται κοντά σε οικισμό.

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη ξανά, σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου προκειμένου να απομακρυνθούν από αυτήν και να κατευθυνθούν προς Γλυφάδα λόγω της πυρκαγιάς.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και στο σημείο επιχειρούν 39 πυροσβέστες, 16 οχήματα, 2 πεζοπόρα, 3 ελικόπτερα, αλλά και 9 οχήματα του Δήμου.

Το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι κοντά στην Αθηνών – Σουνίου, ενώ οι άνεμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ισχυροί.


Από νωρίς διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών – Σουνίου από το ύψος της οδού Ηλέκτρας έως το ύψος της οδού Μίνωος.  Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου από το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή.


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Μαύρο Λιθάρι.

 

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *