Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Δεν προκύπτει βιασμός σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Τραύματα από κατσαβίδι σε σπλήνα και καρδιά

Βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρόνης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της στην Ηλεία.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι ο 37χρονος τρύπησε το κοριτσάκι με το κατσαβίδι στη σπλήνα και την καρδιά. Παράλληλα, από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, στην συνέχεια την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.


Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *