Αντώνης Ρέμος: Ανέβασε βίντεο με δηλώσεις του για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, η αλήθεια θα φανεί» – Ενημέρωσε ότι οι συναυλίες του θα γίνουν κανονικά

Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε για πρώτη φορά… on camera (είχε μιλήσει νωρίτερα μέσω ανακοίνωσής του) για την υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκα. ευρώ για την οποία κατηγορείται από τις οικονομικές αρχές.


Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε story στο Instragram, όπου μίλησε για την υπόθεση. Ο Αντώνης Ρέμος είπε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν έχει και να κρύψει τίποτα. Τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει και είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στους δικηγόρους του και στις αρχές.

Ο Αντώνης Ρέμος επισήμανε ακόμα ότι οι συναυλίες που έχει προγραμματίσει θα γίνουν κανονικά και κάλεσε τους φαν του να είναι εκεί.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε στο story που ανέβασε στο Instagram:

Φιλαράκια μου καλησπέρα, λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών. Τα τελευταία 24ωρα που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση και θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και έχω εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.


Θα ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται, αρχής γενομένης από αυτή που έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα και όλες τις υπόλοιπες που έπονται.Θα γίνουν κανονικά.


Νιώθω, λοιπόν, αυτήν την υποχρέωση σε αυτόν κόσμο που μ΄αγαπάει και με στηρίζει να βρεθώ μαζί τους. Απο κει και πέρα, η αλήθεια θα φανεί και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τίποτα να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες, ειδικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που θα τραγουδήσουμε σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *