Άνδρος: «Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα σπινιάριζαν οι τροχοί» -Τι λέει η οδηγός του αυτοκινήτου που κρεμόταν στο πλοίο


Τις απίστευτες στιγμές που έζησε στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο το βράδυ της Πέμπτης (15/08/2024) περιέγραψε η οδηγός του αυτοκινήτου που βρέθηκε στον αέρα κατά την επιβίβαση στο πλοίο.


«Σπινιάριζαν οι τροχοί μου μπροστά και τους είπα να κάνω όπισθεν, όπως μου έλεγαν, αλλά η ρόδα μου, η πίσω ήταν ανασηκωμένη. Ήμασταν τέσσερα αυτοκίνητα. Δεν βάζεις αυτοκίνητα και κόσμο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και ειδικά άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις το πλοίο» δήλωσε η οδηγός του αυτοκινήτου στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, μιλώντας στον Alpha.

Παράλληλα πρόσθεσε πως «ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο. Είχα κολλήσει, είχε χτυπηθεί, γιατί βλέπω ότι λένε πολλοί γιατί δεν έβαλα όπισθεν. Το αυτοκίνητο είχε χτυπηθεί».

Ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στο Open ανέφερε πως «δεν έδεσε πιθανώς σωστά το πλοίο και άρχισε να μετακινείται στο πλάι την ώρα που το αυτοκίνητο της κόρης μου ευρίσκετο στον καταπέλτη, μισό επάνω, μισώ κάτω.

Ο καταπέλτης άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο από την κάτω μεριά και την ώρα που άρχισε να απομακρύνεται γιατί το έλυσαν κάποιοι άνθρωποι, βρέθηκαν εκεί και συγκράτησαν το αυτοκίνητο ώστε να μην το τραβήξει ο καταπέλτης και πέσει στη θάλασσα και πνιγούν η κόρη μου και η φίλη της. Το καλό είναι ότι η κόρη μου είναι εδώ μαζί μας με τη φίλη της και δεν είναι κάπου αλλού».


Αναστέλλονται τα δρομολόγια του πλοίου

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του καπετάνιου, βάσει του άρθρο 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Παράλληλα, η εταιρεία, μετά την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του καπετάνιου και την υποχρεωτική απόλυσή του, ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται τα δρομολόγια του πλοίου, καλώντας τους επιβάτες να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, κατόπιν Εισαγγελικής εντολής για τη σύλληψη του Πλοιάρχου του ΕΓ-ΠΓ ΣΑΟΝΗΣΟΣ και την υποχρεωτική απόλυσή του, το πλοίο δεν μπορεί να συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων του. Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια παρακαλούνται να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωσή τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

@giwtanikotsara

no comment 🙏

♬ πρωτότυπος ήχος – Giwta Nikotsara

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *