Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα – Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του, το τελευταίο SMS που έστειλε

Αγωνία στην Αμοργό για τον 59χρονο Αμερικανό τουρίστα που αγνοείται από χθες Τρίτη, αφού πήγε πεζοπορία, καθώς άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.


Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος πήγε για πεζοπορία σε δύσβατη διαδρομή νωρίς το πρωί της Τρίτη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ξεκίνησε στις 7:05 χθες το πρωί πεζοπορία από την Αιγιάλη, ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά.

Οι ώρες περνούσαν δίχως ο άνδρας να δώσει σημάδια ζωής, με αποτέλεσμα ο φίλος του να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ενώ από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος.


Σύμφωνα με πληροφορίες. η τελευταία επικοινωνία του 59χρονου ήταν 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε για πεζοπορία, καθώς έστειλε ένα μήνυμα στην αδερφή του στις 7:20 το πρωί της Τρίτης, το οποίο αποτελούνταν από μια φωτογραφία της πινακίδας με τις πληροφορίες του μονοπατιού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *